Workshops

U bent hier:/Workshops
Workshops2019-02-05T20:12:57+01:00

Wil je je camera beter leren kennen, de basis onder de knie krijgen en tips ontvangen voor het maken van betere foto’s? Volg dan deze workshop Basisfotografie. Je zult zien dat je met veel betere foto’s thuis komt en het fotografievirus je te pakken krijgt.

Programma
Deze workshop bestaat uit vier theorieavonden en twee praktijkochtenden in het centrum van Gouda

Inhoud
Je leert de mogelijkheden van je camera kennen. De begrippen iso, sluitertijd en diafragma zullen centraal staan. Daarnaast besteden we op een interactieve manier aandacht aan belichting en compositie en de belangrijkste instellingen op je camera.

Natuurlijk staat niet alleen de theorie centraal, maar gaan we ook actief aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen. Tijdens cursusdagen bespreken we de gemaakte foto’s en gaan we samen twee ochtenden het centrum van Gouda in om te fotograferen. Niets is namelijk zo leuk als zelf fotograferen met de opgedane kennis.

De kosten van de workshop bedragen € 150,- per persoon.

Schrijf je direct in via het contactformulier!

Sportfotografie is een vak apart.

Indien je de fijne kneepjes van het vak wilt leren, dan is deze cursus iets voor jou. In een klein clubje van maximaal zes fotografen bezoeken we een sportwedstrijd.

In de cursus ligt de focus op:

  • Kiezen van een positie op het veld

  • Compositie

  • Camera instellingen

  • Foto kenmerken per type speler

  • Persoonlijke fotostijl

Voorafgaand aan de wedstrijd worden de instellingen per camera voorbereid. Tijdens het fotograferen worden instructies gegeven. Na afloop worden de foto’s geëvalueerd en ben je in staat om zelfstandig een sportwedstrijd vast te leggen. De totale workshop duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

De kosten bedragen € 75,- per persoon.

Schrijf je direct in via het contactformulier!

museumhaven gouda

Van Dennis heb ik zijn foto van de Roode Leeuw gekocht op dibond. Een prachtige kwaliteit en een snelle levering. Wij zijn superblij met het resultaat en de foto hangt prachtig.

Anja de Jong, Gouda

Dennis heeft de voetbalwedstrijd van onze dochter vastgelegd. Hij staat open voor ideeën en denkt mee bij onze wensen. De reportage is helemaal naar onze zin.  Nogmaals bedankt Dennis!Goyda

Joost Langeveld, Gouda