Typical Dutch Photography

U bent hier:/Typical Dutch Photography
Typical Dutch Photography2019-02-05T19:59:34+01:00

Tyipcal Dutch Photography staat in het teken van de schoonheid van Nederland. Nederland lijkt als fotogeniek land ondergewaardeerd, terwijl er zoveel verborgen schoonheden aanwezig zijn.

Naast Amsterdam, Rotterdam of de Kinderdijk bestaan er nog zoveel interessante plekken die het bezoeken en natuurlijk fotograferen waard zijn. Mijn favoriete plekken zijn Gouda en de Krimpenerwaard en komen regelmatig terug in mijn foto’s.

Onder de naam Typical Dutch Photography neem ik je mee in een reis door Nederland en laat ik je de mooiste landschappen, stadsgezichten of evenementen zien. Dit zijn beelden waar Nederland trots op mag zijn.

Als je interesse hebt in mijn meest recente werken, neem dan eens een kijkje op mijn facebook of instagramaccount. Indien je interesse hebt om een of meerdere foto’s te kopen, neem dan contact met me op.

Voorbeelden van mijn werk ‘Typical Dutch’