Sportfotografie

U bent hier:/Sportfotografie
Sportfotografie2017-01-31T14:59:56+01:00

Een van de meest pure vormen van fotografie is sportfotografie. Sport is emotie en dat is hetgeen ik ook probeer vast te leggen in mijn foto’s. In een fractie van een seconde probeer je het perfecte beeld te vangen. Winnen en verliezen ligt dicht bij elkaar en kunnen schitterende foto’s opleveren. Maar denk ook aan de ontlading na een overwinning of het vieren van een doelpunt. Scherp zijn tijdens de gehele wedstrijd is dan ook noodzakelijk. Sportfotografie is topsport.

Sinds enige tijd ben ik de huisfotograaf van voetbalclub Jodan Boys in Gouda en verzorg ik de foto’s van thuis en uitwedstrijden. De focus ligt natuurlijk niet alleen op voetbal. Ook bij andere sportevenementen, zoals wielrennen, veldrijden, motorcross of rugby kan je me vinden. Mijn foto’s worden voor verschillende doeleinden gebruikt door sportclubs en de regionale pers.

Het is ook mogelijk, dat ik een sportwedstrijd vastleg in opdracht van een team, individuele speler of ouder.

Tijdens deze reportage leg ik de wedstrijd tot in detail vast. De kosten bedragen € 65,- per wedstrijd. Na afloop ontvang je via wetransfer twintig foto’s in de hoogste resolutie.

Meld je direct aan via het contactformulier!

Voorbeelden van mijn werk ‘Sportfotografie’